Дистанційне навчання

Дистанційне навчання- це освітній процес, в якому значна частина процесу навчання здійснюється учителями, які віддалені в просторі або часі від тих, хто навчається.

Основою такого дистанційного навчання є :

  • дистанційна лекція, яка містить в собі необхідний навчальний матеріал, тести, завдання, допомогу;
  • діалог між учнем і вчителем. Ефективність дистанційного навчання суттєво залежить від діяльності учня: він повинен бути активним і знаходитись у центрі навчання.
  • Дистанційне навчання з використанням мережі Інтернет має багато переваг перед традиційними формами заочного навчання, а саме:
    • забезпечує індивідуальний вибір траєкторії навчання, можливість навчатись в режимі, зручному для студента;
    • забезпечує постійний доступ учня до навчальних матеріалів;
    • забезпечує постійні контакти між учнем та вчителем;
    • забезпечує тестування знань учнів в синхронному режимі on-line (тобто в один і той же час);
    • розширює доступ до системи освіти: збільшує кількість учнів без залучення додаткових коштів.

          Електронне навчання - це спеціально розроблені інтерактивні програми, для самонавчання, що мають механізм зворотного зв'язку, що виручить вас при рішенні будь-яких складних питань і наблизить навчальний процес до реальності.

      Але головною особливістю електронного навчання є те, що в центрі всього процесу перебуває неучитель, а учень. Учень сам вибирає курси для навчання й сам встановлює зручний для себе розклад.
Електронний курс, що ми пропонуємо, містить механізм перевірки знань учня по предмету. Це зручно, тому що ви одержуєте моментальну оцінку своїх поточних знань. Ваші результати фіксуються на вашій індивідуальній сторінці в системі, що виконує роль залікової книжки або щоденника.
      Якщо вас не влаштовують набрані вами бали, ви можете проходити курс або окремі його розділи повторно, доти,   поки не досягнете необхідного вам результату.
      Якщо ви наберете більше 80% правильних відповідей за сумою усіх тестів наприкінці  кожного розділу курсу, ви отриаєте  сертифікат про успішне закінчення курсу.

Остання версія: 9 червень 2013, неділя, 17:19