Налаштування банку тестових завдань

Кожна електронна дисципліна програмного комплексу Moodle має в своїй структурі банк тестових завдань. Призначенням банку тестових завдань є управління, створення та збереження тестових завдань - основних елементів модулю діяльності "Тест".

Згідно з п.3.2.3 Положення про організаційне та методичне забезпечення навчальної дисципліни тестові завдання до кожного модуля-секції електронної дисципліни розміщуються у відповідному розділі банку тестових завдань.

Перехід до сторінці налаштування розділів банку тестових завдань здійснюється за допомогою посилання "Тестові завдання" у блоці "Адміністрування".

На рисунку показано фрагмент сторінки Банку тестових завдань.

Головна сторінка банку тестових завдань

Для перегляду розділів, які вже існують у банку тестових завдань, та створення нових треба обрати закладку "Розділи" і перейти на сторінку "Редагування розділів".

На наступному рисунку показано фрагмент сторінки.

Порада: Скористайтеся ярликом Допомогадля отримання додаткової інформації про розділи банку тестових завдань.

Сторінка редагування розділів

На сторінці редагування розділів розміщена інформація про розділи, які вже існують, і, якщо перейти донизу сторінки, містить інструменти створення нових розділів та підрозділів банку тестових завдань (див. наступний рисунок).

Додати розділ

Для створення нового розділу треба ввести назву розділу в поле "Назва (ім'я)" і натиснути кнопку "Додати розділ". Після перезавантаження сторінки новий розділ з'явиться у переліку розділів банку тестових завдань електронної дисципліни (див. наступний рисунок). Структура розділів створюється шляхом повторення описаних дій.

Розділ додано

Для створення підрозділу в полі "Рівень розділу" обирається розділ, для якого потрібно створити підрозділ (див. рисунок).

Додавання підрозділу

Наступні дії створення підрозділу аналогічні діям створення розділу.

Підрозділ

Для управління розділами (переміщення, зміна назви, видалення тощо) можна скористатися ярличками редагування, які виділені на наступному рисунку.

Структура розділів

На наступних рисунка показано дії редагування назви розділу верхнього рівня дисципліни "Нова дисципліна (ПІБ)".

Обрання дії "Редагування розділу".

Обрання дії Редагувати

Редагування назви розділу та його опису.

Редагування назви і опису розділу

Результат редагування.

Результат редагування

Остання версія: 12 листопад 2011, субота, 13:09