Новини сайту

У нас переможець конкурсу «Вчитель – новатор»!

 
 
Фото Швець Юлій Олександрович
У нас переможець конкурсу «Вчитель – новатор»!
Автор Швець Юлій Олександрович - 7 лютий 2013, четвер, 07:24
 

Щиро вітаємо учасника проекту "Школа сучасних знань" Шиліну Галину Анатоліївну, учителя загальноосвітньої школи № 11 м. Мелітополь, яка стала переможцем у всеукраїнському конкурсі «Вчитель-новатор» за конкурсну роботу «Електронний навчальний курс з української мови для 8 класу».

17 січня 2013 року в офісі компанії «Майкрософт Україна» відбулося засідання журі Дев`ятого всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор». Конкурс організовано компанією «Майкрософт Україна» та проведено за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Конкурс спрямовано на підвищення якості навчання учнів за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), виявлення кращого досвіду створення інноваційних освітніх програмних продуктів на основі ресурсів Microsoft, розвиток ініціативи педагогів, студентів та науковців у розробці та вдосконаленні навчально-методичних матеріалів, мотивування педагогів до використання ІКТ в навчально-виховному процесі.

На Дев`ятий всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор» подана рекордна кількість робіт – 2586.