Новини сайту

Шановні освітяни, учні та батьки Донецької та Луганської областей

 
 
Фото Швець Юлій Олександрович
Шановні освітяни, учні та батьки Донецької та Луганської областей
Автор Швець Юлій Олександрович - 31 серпень 2014, неділя, 20:04
 

У Запорізькій області вже три роки функціонує регіональний освітній он-лайн ресурс «Школа сучасних знань», на якому творчими групами передових вчителів області створено окремі дистанційні курси для учнів з основних навчальних предметів 5-9 та 10-11 класів (фізика, математика, астрономія, біологія, хімія, екологія, географія, історія, українська мова та література, російська мова, німецька мова, християнська етика, основи здоров’я).

Курси розроблено на платформі Moodle. В кожному курсі зібрано узагальнений матеріал до тем навчальних предметів відповідно до діючих державних програм у вигляді відеороликів, презентацій, опорних схем та конспектів, тестів, практичних завдань тощо.

Пропонуємо вчителям Донецької та Луганської областей скористатися цим ресурсом для організації дистанційного навчання учнів в період вимушеної затримки систематичного денного навчання.

Також цим ресурсом учні можуть скористатися для самостійного навчання, у разі необхідності - за допомогою батьків.

Інструкція процедури реєстрації на сайті "Школа сучасних знань".

Вашу роботу в навчальних курсах будуть супроводжувати консультанти - вчителі-предметники Запорізької області, автори цих курсів. Технічна підтримка Вашої роботи буде забезпечена адміністратором ресурсу.

Дана ініціатива підтримується Міністерством освіти і науки України, Запорізькою облдержадміністрацією, Запорізьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, корпорацією Intel в Україні.

Бажаємо успішного навчання та миру і спокою нашій державі.

Директор Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації М.А.Ярмощук