Практична робота №1

Мета завдання: формування навичок використання функцій та формул Excel (шаблон для виконання завдання додаеться у таблиці Excel).
Хід виконання завдання:
1. Спробуйте підрахувати кількість педагогів певної кваліфікаційної категорії у складі вчителів початкової школи(аркуш "список1") за допомогою функції СЧЁТЕСЛИ (аркуш "аналіз1"). Зверніть увагу, формула може пов'язувати комірки як одного, так й різних аркушів книги Excel.
2. Пропоную зробити кількісний аналіз результатів контрольної роботи учнів (аркуш "список2") за допомогою функції СЧЁТЕСЛИ, а також внесення формул для підрахунку відсотка від загальної кількості, кваліметричного показника, середнього значення (аркуш "аналіз2"). Нагадаю, що формула кваліметричного показника: =(кількість оцінок початкового рівня*0,16+кільк Сер*0,41+кільк Дост*0,66+кільк Вис*0,91)/загальна кільк)
3. Я думаю, що не викликає утруднень знаходження коефіцієнта кореляції між результатами контрольної роботи та семестровим оцінюванням учнів 5-А класу (аркуш "список3").
4. Пропоную переглянути аркуш "аналіз+", на якому наведено приклад використання функції СЧЁТЕСЛИ для підрахунку кількості педагогів, педстаж яких належить певному інтервалу. Можливо, приклад ввдення формул стане у нагоді.

Звіт надати у вигляді таблиці Excel (прикріпленого файлу)