Глоссарій "Молекулярний рівень організації життя"
До уваги представлена термінологічна база з вивчаємого розділу "Молекулярний рівень організації життя", де кожний користувач курсу може надавати до глоссарію термін
та його визначення, а викладач оцінює і схвалює подання.
Перегляд глосарію, використовуючи цей індекс.
Спеціальні | А | Б | В | Г | Ґ | Д | Е | Є | Ж | З | И | І | Ї | Й | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Щ | Ь | Ю | Я | ВСЕ
Г |
---|
ГидратацияПроцесс гидратации означает связывание белками воды, при этом они
проявляют гидрофильные свойства: набухают, их масса и объем
увеличиваются. Набухание белка сопровождается его частичным растворением | ||